SEO Concurrentieanalyse

SEO Concurrentieanalyse! Waarom staan mijn concurrenten wel de top 10 van Google?

Elke bedrijf dat actief is op internet zou zichzelf deze vraag moeten stellen!

In het kort

  • Het belang van de SEO Concurrentie analyse
  • Waarom rankt je concurrent beter?
  • Essentiële 3e stap naar betere ranking
  • Met deze kennis versla je je concurrent
  • Standaardonderdeel van onze aanpak
  • Meer info? Mail SEO PARTNER!

Waarom een SEO concurrentieanalyse? Het is belangrijk om je te weten wie je echte concurrenten zijn. Dit kan online heel anders liggen dan met je reguliere concurrenten. Vaak is dit lokaal van karakter maar op internet vervagen grenzen en kan je concurrent uit een onverwachte hoek komen. Het is dus belangrijk om te weten wie ze zijn en, nog belangrijker, waar zijn in de top van de zoekmachine staan en jij niet!

Het antwoord op deze vraag is echter complex…maar wel te geven met een SEO concurrentieanalyse. Er is namelijk altijd een verklaring voor je achterstand in de zoekmachine ten opzicht van je concurrenten te geven. De SEO concurrentieanalyse is standaard onderdeel van de SEO PARTNER werkwijze. Met diverse tools en gewoon goed onderzoek kunnen we aantonen waarom jouw website lager rankt dan die van je concurrenten. In stap 4 wordt er ook een oplossing door SEO PARTNER gegeven! Neem contact met ons op! We maken graag een SEO concurrentieanalyse voor je!

Weten wie je concurrent is op internet en waarom hij beter rankt dan jij!

SEO Concurrentieanalyse, laat je zien hoe je beter kunt ranken dan je concurrent!

25% scoren
Een waardevolle 1e stap
50% scoren
Het fundament van goede ranking!
75% scoren
Waarom scoort je concurrent beter?
100% scoren
De belangrijkste laatste stap!

Keyword analyse

Het vinden en analyseren van de juiste, relevante keywords is essentieel voor je internet marketing strategie! Door te kijken naar kwantitatieve in combinatie met kwalitatieve zoekwoorden kun je relevant bezoek richting je website aantrekken.

On Page SEO Analyse

On Page SEO kwaliteit is belangrijk en is het “fundament” van elke goed vindbare website. De On Page SEO kwaliteit bepaalt zo’n 30% van vindbaarheid. Door SEO PARTNER dit te laten beoordelen kunnen we dit snel verbeteren.

SEO Concurrentieanalyse

Waarom staat je concurrent wel in de top 10 en jouw website niet? Op deze vraag kan SEO PARTNER antwoord geven met een SEO concurrentieanalyse. Na indexatie van je (nieuwe) website zal er een nieuwe positie komen.

Off Page SEO Analyse

Een goede kwaliteit en balans in je linkprofiel is erg belangrijk omdat dit voor zo’n 70% je ranking, en dus je vindbaarheid, in de zoekmachine bepaald. Off Page SEO is een erg belangrijke en specialistische vorm van SEO.