SEO On Page

On Page SEO, content en parameters juist afstellen!

SEO On Page: goede en relevante content creëren! Voor de bezoeker én de zoekmachine!

In het kort

On Page SEO optimalisatie is het juist instellen van het CMS en de code van je website. Men dient altijd met On Page SEO te starten want dit is de basis van je website! Het fundament! Wellicht heb je weleens gehoord van “content = king”? Dit wil zeggen dat zoekmachines graag goede, relevante content zien op een website. Hierdoor kunnen zij beoordelen of deze content goede informatie bevat om daarmee een zoeker van relevante resultaten te voorzien. Het verschijnt dan hoog in de SERP (search engine page results).

Content is niet alleen maar tekst, ook beelden, videomateriaal, infographics en animaties zijn belangrijk voor je vindbaarheid. Zoekmachines willen namelijk erg graag weten waar je website overgaat. Wanneer dit juist wordt gedaan en met voldoende goede tekst kan dat enkele plaatsten schelen in de ranking van je website. Zoekmachines bezoeken (crawlen) je website een aantal keer per week om te zoeken naar relevante content, dit doen zijn met zgn. spiders (o.a. Googlebot). Deze bot bekijkt dus of jouw website iets toevoegt aan wat zoekers interessant zouden kunnen vinden. Er zijn een aantal tools om een “spider” te helpen, zoals content en metadata. Allerhande parameters dienen on page juist te zijn om een website beter te laten ranken. Het is tevens aan te raden om regelmatig content te verversen, te herzien of door middel van een blog hier content aan toe te voegen.

SEO PARTNER is gespecialiseerd in het beoordelen van je On Page SEO kwaliteit!

On Page SEO is een essentiële stap en het fundament van je website!

25% scoren
Een waardevolle 1e stap
50% scoren
Het fundament van goede ranking!
75% scoren
Waarom scoort je concurrent beter?
100% scoren
De belangrijkste laatste stap!

Keyword analyse

Het vinden en analyseren van de juiste, relevante keywords is essentieel voor je internet marketing strategie! Door te kijken naar kwantitatieve in combinatie met kwalitatieve zoekwoorden kun je relevant bezoek richting je website aantrekken.

On Page SEO Analyse

On Page SEO kwaliteit is belangrijk en is het “fundament” van elke goed vindbare website. De On Page SEO kwaliteit bepaalt zo’n 30% van vindbaarheid. Door SEO PARTNER dit te laten beoordelen kunnen we dit snel verbeteren.

SEO Concurrentieanalyse

Waarom staat je concurrent wel in de top 10 en jouw website niet? Op deze vraag kan SEO PARTNER antwoord geven met een SEO concurrentieanalyse. Na indexatie van je (nieuwe) website zal er een nieuwe positie komen.

Off Page SEO Analyse

Een goede kwaliteit en balans in je linkprofiel is erg belangrijk omdat dit voor zo’n 70% je ranking, dus je vindbaarheid, in de zoekmachine bepaald. Off Page SEO is een erg belangrijke en specialistische vorm van SEO.