SEO Off Page

Off Page SEO is een zeer belangrijk onderdeel van je organische vindbaarheid!

Er zit meer achter een website dan je in eerste instantie zou denken...

In het kort

Elke website heeft een achterliggend backlink profiel dat in de loop der tijd wordt opgebouwd. Dit heet een linkprofielprofiel. Het Off Page SEO profiel bestaat uit interne links, externe inkomende links, deep links en social signals. Deze zogenaamde backlinks zijn ontzettend belangrijk voor de ranking van je website. Zij bepalen voor een groot deel je ranking.

Niet alleen het aantal maar ook de kwaliteit en diversiteit van deze links zijn van groot belang. Maak je, in je Off Page SEO (onbewust) fouten of (bewust) verkeerde keuzes dan kan dit zeer nadelig werken voor je ranking en de waardering van de zoekmachine van je website. Het Off Page SEO vakgebied behoort tot één van de specialismen van SEO PARTNER en het dient aanbeveling hier uitsluitend een professional naar te laten kijken. Want het opbouwen van een goed linkprofiel is noodzakelijk om gevonden te worden op internet. Je kunt op verschillende manieren aan een verbetering van het Off Page SEO profiel van je website werken. Start je met een nieuwe website of webshop dan is er geen profiel aanwezig, iedereen start op nul. Het verkrijgen van goede links is niet makkelijk. SEO PARTNER vertelt je graag meer over de mogelijkheden!

Off Page SEO bepaald zo’n 70% van je vindbaarheid!!

SEO Off Page profielen scannen vergt kennis en speciale software!

25% scoren
Een waardevolle 1e stap
50% scoren
Het fundament van goede ranking!
75% scoren
Waarom scoort je concurrent beter?
100% scoren
De belangrijkste laatste stap!

Keyword analyse

Het vinden en analyseren van de juiste, relevante keywords is essentieel voor je internet marketing strategie! Door te kijken naar kwantitatieve in combinatie met kwalitatieve zoekwoorden kun je relevant bezoek richting je website aantrekken.

On Page SEO Analyse

On Page SEO kwaliteit is belangrijk en is het “fundament” van elke goed vindbare website. De On Page SEO kwaliteit bepaalt zo’n 30% van vindbaarheid. Door SEO PARTNER dit te laten beoordelen kunnen we dit snel verbeteren.

SEO Concurrentieanalyse

Waarom staat je concurrent wel in de top 10 en jouw website niet? Op deze vraag kan SEO PARTNER antwoord geven met een SEO concurrentieanalyse. Na indexatie van je (nieuwe) website zal er een nieuwe positie komen.

Off Page SEO Analyse

Een goede kwaliteit en balans in je linkprofiel is erg belangrijk omdat dit voor zo’n 70% je ranking, en dus je vindbaarheid, in de zoekmachine bepaald. Off Page SEO is een erg belangrijke en specialistische vorm van SEO.