M-Commerce

Maak je website gebruiksvriendelijk voor de mobiele bezoeker!

Veel websites worden mobiel bekeken. Je website dient hier klaar voor zijn!

M-Commerce staat voor Mobile Commerce oftewel verkopen via mobiele apparaten (smart phones & tablets). Op dit moment zijn er wereldwijd 1 biljoen internetgebruikers die regelmatig op internet aankopen doen. Dit aantal loopt de erg snel op! Deze kopers spenderen een duizelingwekkend bedrag van 1 biljoen dollar per jaar!

Veel van deze kopers switchen in de laatste jaren over van aankopen via de PC naar aankopen via mobiele apparaten zoals iPads, tablets en smartphones. Volgens recente onderzoeken loopt dit al op richting de 40% afhankelijk van het type dienst of product. Er is dus een enorme markt voor kopers die op de bank zitten, op kantoor of onderweg zijn die graag bij jou willen kopen! Zorg dus voor een goede mobiele website of responsive thema.

Internetgedrag is continue aan verandering onderhevig. Beweeg mee met de trends!

Laat je je website niet goed zien aan de bezoeker via mobiel, je M-Commerce kanaal, dan laat je mogelijk omzet of andere conversie liggen! Je website wordt niet gebruiksvriendelijk ervaren en dan is de kans groot dat de potentiële klant elders gaat zoeken of shoppen. Je moet dus een mobiele website hebben of een goed “responsive” thema. Dit thema past zich aan aan het type apparaat waarop de bezoeker de website ziet.

Veel E-Tailers zijn nog niet klaar voor deze enorme groep potentiële koper….zorg dat je er klaar voor bent! SEO PARTNER werkt tevens samen met app specialisten, deze partner kan een idee voor een app toetsen, uitwerken en uiteindelijk ook voor je bouwen.

Meer weten over M-Commerce, apps, responsive websites en zoekmachine optimalisatie voor mobiele apparaten? Neem contact op en ben klaar voor het heden!