Klantbeoordelingen

Tevreden klanten zijn de beste verkopers!

Plaats daarom klantbeoordelingen op je website!

In het kort

  • Klantbeoordelingen zijn essentieel
  • Gebruik een externe partij
  • Wij plaatsen een widget
  • Vanaf € 14,90 per maand
  • Voor webshops en MKB-ers
  • Tevreden klanten verkopen voor je!
  • Neem contact op met SEO PARTNER

Klantbeoordelingen zijn erg belangrijk! Meer dan 60% van de bezoekers van je website lezen deze beoordelingen alvorens contact op te nemen of een bestelling te plaatsen. Door goede ervaringen met je bedrijf te laten zien aan anderen kweek je vertrouwen! Lees er meer over in deze infographic.

Door al zelf je aanbevelingen of reviews te plaatsen op je website doe het al erg goed. Er zijn echter ook handige tools op markt die het leven, met name, voor een webwinkelier eenvoudiger maken. Uitnodigen kan namelijk geheel automatisch. Daarnaast komt het ook extra betrouwbaar over dat het door een externe partner wordt gedaan. SEO PARTNER werk samen met “Kiyoh” en “Klanten Vertellen” inzake klantbeoordelingen. De eerste is bedacht voor webshops en tweede voor MKB-er. SEO PARTNER plaatst een widget op je website waar de prospect de meest recente beoordelingen kan zien middels een feed. Indien de klant meer wil zien wordt hij naar alle beoordelingen op de website van de partner geleidt.

Klantbeoordelingen verbeteren ook je zichtbaarheid en vindbaarheid in de zoekmachine als je gebruik maakt van rich snippets.

Klantbeoordelingen....meer bestellingen, aanvragen en vertrouwen!

Voordelen klantbeoordelingen

Het verhoogt je omzet
Meer bestellingen door meer vertrouwen
Waardevolle feedback en tips van je klanten
Verbeteren van je dienstverlening en service
Sterren in Google: beter vindbaar