Keyword analyse

Met een keyword checker scan kiezen we de juiste trefwoorden!

De keyword analyse is de rode draad voor de gehele internet marketing strategie!

In het kort

  • Trefwoorden zijn belangrijk
  • Wij vinden de juiste!
  • Zowel kwalitatief als kwantitatief
  • Basis van je websitestructuur
  • Eerste stap naar betere vindbaarheid
  • Vraag het aan bij SEO PARTNER!

De juiste trefwoordkeuze blijft van groot belang bij de inrichting of verbetering van je vindbaarheid! Door SEO PARTNER vóór het website ontwikkellingstraject in te schakelen voor een keyword analyse kun je veel tijd, geld en moeite besparen. Keywords zijn essentieel voor verdere werkzaamheden zoals de navigatiestructuur van je website, de URL structuur, teksten, meta data, on en off page SEO en AdWords.

Vaak wordt er, in het creatieproces van een nieuwe website, niet goed nagedacht over de juiste keywords. Heb je al een tijdje een website dan is het goed mogelijk dat deze keyword technisch voor verbetering vatbaar is. Wij lichten graag je bestaande website SEO technisch door want tijdens het bouwproces van een website wordt vaak nadelig, voor SEO, geprogrammeerd waardoor de vindbaarheid negatief beïnvloed wordt. Een website bouwen is een ander vak dan een website positioneren! Door in het voortraject goed af te stemmen met SEO PARTNER kun je veel tijd, moeite en geld besparen.

Doe vandaag nog de keyword checker scan en neem contact op!

”een goed begin is het halve werk!"

25% scoren
Een waardevolle 1e stap
50% scoren
Het fundament van goede ranking!
75% scoren
Waarom scoort je concurrent beter?
100% scoren
De belangrijkste laatste stap!

Keyword analyse

Het vinden en analyseren van de juiste, relevante keywords is essentieel voor je internet marketing strategie! Door te kijken naar kwantitatieve in combinatie met kwalitatieve zoekwoorden kun je relevant bezoek richting je website aantrekken.

On Page SEO Analyse

On Page SEO kwaliteit is belangrijk en is het “fundament” van elke goed vindbare website. De On Page SEO kwaliteit bepaalt zo’n 30% van vindbaarheid. Door SEO PARTNER dit te laten beoordelen kunnen we dit snel verbeteren.

SEO Concurrentieanalyse

Waarom staat je concurrent wel in de top 10 en jouw website niet? Op deze vraag kan SEO PARTNER antwoord geven met een SEO concurrentieanalyse. Na indexatie van je (nieuwe) website zal er een nieuwe positie komen.

Off Page SEO Analyse

Een goede kwaliteit en balans in je linkprofiel is erg belangrijk omdat dit voor zo’n 70% je ranking, en dus je vindbaarheid, in de zoekmachine bepaald. Off Page SEO is een erg belangrijke en specialistische vorm van SEO.

Vraag een keyword check aan!

[contact-form-7 id="242"]